Stiri

Romania - Portugalia 1-1 si 2-7 in dubla amicala la futsal

 

În cele două meciuri amicale pe care România le-a susținut pe 14 și 15 decembrie 2010 la Tg, Mureș, în compania Portugaliei, tricolorii au remizat, 1-1 (în primul joc), și au pierdut 2-7, în ziua a doua.

Fostul patron al Universităţii Craiova, Dinel Staicu, condamnat la 12 ani de închisoare

 

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, joi, pe Dinel Staicu la 12 ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor, majorând astfel pedeapsa de patru ani de închisoare primită de acesta la Judecătoria Sectorului 4.

Turneul final al Memroialului "Gheorghe Ola" la fotbal pentru copii începe azi

 

Astăzi, la Sala Traian din Rm. Vâlcea, debutează turneul final al Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal pentru copii. Pot participa jucători născuţi după data de 1 ianuarie 2001. Cele opt formaţii calificate la turneul final vor fi împărţite în două grupe, câştigătoarele urmând a disputa finala. Echipele clasate pe locul doi se vor duela pentru medalia de bronz.

Începe faza finală a Memorialului "Gheorghe Ene" la fotbal pentru copii

 

Astăzi, la Tg. Neamţ, va debuta faza finală a Memorialului "Gheorghe Ene" la fotbal pentru copii. Participanţii pot fi născuţi după 1 ianuarie 2002. Cele 8 formaţii sunt împărţite în două grupe, câştigătoarele urmând să dispute finala în data de 19 decembrie. Echipele clasate pe locul doi în fiecare serie vor disputa finala mică.

Gigi Becali a făcut lista cu jucătorii care vor pleca de la Steaua

 

Ratarea calificării în primăvara europeană după 0-1 cu SSC Napoli, în ultima etapă a grupei K din Liga Europa, l-a făcut pe Gigi Becali, patronul echipei Steaua, să facă nominalizările pentru jucătorii care vor pleca în această iarnă.

Clujana Cluj-Napoca - CSM Focşani 3-2 în Liga I la futsal

 

Ieri, în ultimul meci al Ligii I la futsal, Clujana Cluj-Napoca a obţşinut o victorie în faţa celor de la CSM Focşani, cu scorul de 3-2.

"DUBLĂ" ROMÂNIA-PORTUGALIA, LA TG. MUREȘ

 

Echipele naționale de futsal ale României și Portugaliei vor disputa două jocuri amicale marți (14.12.2010) și miercuri (15.12.2010), în Sala Sporturilor din Tg. Mureș.

Dusan Uhrin, noul antrenor la Timisoara

 

Cehul , Dusan Uhrin, va semna marti noul contract cu formatia Poli Timisoara.

Pantelis Kapetanos, liber să plece

 

Atacantul Pantelis Kapetanos, atacantul grec care a marcat 32 de goluri în doi ani şi jumătate petrecuţi în Ghencea, a fost aruncat ca o măsea stricată, pe motiv că are salariul prea mare.

Anatolia a castigat Cupa Fenerbahce

 

Ieri, la terenul sintetic Alexcom din Bucuresti, s-a desfasurat finala Cupei Fenerbahce la minifotbal.

Cauta

Recomandă-ne