Stiri

Joe Cole a semnat cu Liverpool

 

Internaţionalul englez Joe Cole, fostul mijlocaş al echipei Chelsea, a semnat un contract de 4 ani cu FC Liverpool, marea rivală a fostei sale echipe în Premier League, a anunţat luni clubul din Liverpool.

Otelul Galati va avea un nou echipament

 

După cum informează site-ul oficial al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, citat de Agerpres, jucătorii acestei echipe vor utiliza, în viitorul sezon competiţional 2010-2011, un nou echipament, marca Masita.

Jose Murinho nu a fost la vrajitor

 

Purtătorul de cuvânt al noului antrenor al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Jose Mourinho, a dezminţit 'categoric' luni alegaţiile unui vraci kenyan, care a afirmat că a primit la începutul lunii iulie vizita lui 'Special one', aflat atunci în vacanţă în această ţară.

Joachim Loew ramane antrenorul Germaniei

 

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, şi managerul naţionalei, Oliver Bierhoff, şi-au prelungit contractele cu încă doi ani, a informat marţi ziarul Süddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Karim Benzema a fost eliberat

 

Atacantul francez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Karim Benzema, bănuit că a avut relaţii plătite cu o prostituată când aceasta era minoră, arestat marţi la Paris, a fost eliberat fără control judiciar.

Ilie Balaci: La Craiova multi nu stiu fotbal!

 

Unul dintre cei mai mari fotbalişti români din toate timpurile, Ilie Balaci a creionat, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, echipa ideală a Ştiinţei, însă a mărturisit că nu va ajunge pe banca ei fiindcă nu poate lucra cu Mititelu.

Claudiu Niculescu si Vasile Gheorghe vor juca la Cluj

 

Atacantul Claudiu Niculescu, de la Dinamo Bucureşti, si mijlocaşul Vasile Gheorghe, de la Astra Ploieşti, au semnat miercuri contracte pe doi ani cu echipa de fotbal Universitatea Cluj, informează site-ul clubului ardelean, citat de Agerpres.

Toja a semnat cu Aris Salonic

 

Mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja Vega, de la Steaua, a semnat miercuri un contract pe trei ani cu clubul grec Aris Salonic, după cum anunţă site-ul oficial al grupării, citat de Agerpres.

Maradona nu va antrena Venezuela

 

Selecţionerul echipei de fotbal a Argentinei, Diego Maradona, a reamintit că prezenţa sa la Caracas, în Venezuela, are ca principal scop întâlnirea cu preşedintele Hugo Chavez, relatează agenţia EFE.

titlu

 

Cauta

Recomandă-ne