Stiri

Portugalia-Spania 4-0 intr-un joc amical

 

Pe "Da Luz" din Lisabona, campioana europeană şi mondială, Spania, a fost călcată în picioare de Portugalia!

Franta invinge Anglia la ea acasa

 

La Londra, Franţa, liderul Grupei D preliminare pentru Euro 2012, din care face parte şi naţionala României, a jucat un amical de lux cu Anglia.

 

Rezultatele meciurilor amicale internationale

 

Ieri seara s-au jucat mai multe meciuri amicale internationale. Marea surpriza a fost meciul dintre Portugalia si Spania, campioana mondiala si europeana pierzand cu 4-0. Rezultatele se pot vedea mai jos:

Romania - Italia, 1-1

 

Echipa naţională a României a remizat, miercuri, 1-1, la Klagenfurt, cu reprezentativa similară a Italiei, într-un meci amical.

Argentina- Brazilia, 1-0 in meci amical

 

Cel mai aşteptat meci al zilei, Brazilia - Argentina, s-a încheiat cu victoria argentinienilor.

Romania - Olanda, 0-3 in meci amical la juniori U18

 

Astăzi, miercuri 17 noiembrie 2010, s-a disputat pe terenul "Juventus" din Bucureşti jocul amical dintre reprezentativele de juniori "Under 18" ale României şi Olandei, scor 0-3 (0-1).

Italia - România, meci amical de fotbal azi la orele 21.30

 

Astăzi, începând cu orele 21.30, România şi Italia se vor întâlni la Klagenfzrt, în Austria, într-un joc amical de fotbal.

Antrenorul Borussiei amendat cu 10.000 euro

 

Comisia de disciplina a Federatiei germane de fotbal a luat o decizie aspra cu privire la tehnicianul liderului din Bundesliga, Jurgen Klopp, dupa gestul acestuia din ultima etapa.

Romania - Olanda, meci amical la juniori U18

 

Miercuri 17 noiembrie 2010, începând cu ora 14:00, pe stadionul "Juventus" din Bucureşti, se va disputa jocul amical dintre reprezentativele de juniori "Under 18" ale României şi Olandei.

Austriacul Thomas Einwaller va arbitra Romania - Italia

 

Arbitrul austriac Thomas Einwaller va conduce meciul amical dintre selecţionatele României şi Italiei, care va avea loc miercuri, de la ora 21,30, la Klagenfurt (Austria), anunţă agenţia austriacă APA.

Cauta

Recomandă-ne