Stiri

Amenzi usturatoare pentru Real

 

Neplacerile se tin lant de Real Madrid. Dupa o infrangere rusinoasa in fata rivalei sale Barcelona, cu 5-0, Real a aflat si sentinta UEFA, referitoare la comportamentul lui Mourinho si a jucatorilor sai din Liga Campionilor.

Adversarele echipei naţionale de fotbal U18 a României, în preliminariile Campionatului European

 

Echipa reprezentativă actualmente "Under 18" (antrenor: Ovidiu Stângă) va juca în grupa a 3-a a primului tur de calificare al Europeanului "Under 19", ediţia 2011-2012.

Adversarele echipei naţionale de fotbal U16 a României, în preliminariile Campionatului European

 

Naţionala actualmente "Under 16" (antrenor: Cristian Sava) va avea adversari puternici în grupa a 2-a din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European "Under 17", ediţia 2011-2012.

Adversarele Romaniei la Campionatul European de fotbal U17

 

Selecţionata de juniori a României a fost repartizată în Grupa a 7-a a turului de elită al Campionatului European de fotbal U-17, alături de Ungaria, Islanda şi Rusia, în urma tragerii la sorţi efectuate marţi, la Nyon (Elveţia).

Marica plateste scump pentru cartonasul rosu

 

Ciprian Marica va primi cea mai mare amenda in istoria  clubului VfB \stuttgart

FC Barcelona - Real Madrid 5-0

 

FC Barcelona şi-a spulberat adversara istorică Real Madrid, cu scorul de 5-0, în El Clasico, disputat chiar în ziua în care formaţia blaugrana a împlinit 111 ani de la înfiinţare.

El Clasico. Barcelona - Real Madrid, confruntarea titanilor astazi

 

Duelul "titanilor" FC Barcelona vs Real Madrid, este unul dintre cele mai aşteptate meciuri de lumea întreagă.

Barcelona, cel mai bun club al deceniului

 

Federatia Intarenationala de Istorie si Statistica in Fotbal a declarat cu trei luni inainte de încheierea perioadei luate în calcul, a FC Barcelona este cel mai bun club al primului deceniului din secolul XXI

Au fost anuntati candidatii pentru echipa anului

 

FIFA şi FIFPro (Asociatia ftbalistilor amatori si nonamatori) au anunţat lista de jucători nominalizaţi pentru echipa anului 2010

Clasamentul grupelor Ligii Campionilor dupa 5 etape

 

Cauta

Recomandă-ne