Stiri

Urne valorice pentru optimile Ligii Campionilor

 

In optimile Ligii Campionilor s-au calificat 16 echipe, care snt impartite in doua urne valorice. Tragerea la sorţi pentru această fază a Ligii Campionilor va avea loc pe 17 decembrie. În optimile Champions League nu pot juca între ele două echipe din aceaşi ţară sau grupă.

Clasamentul final in grupele Ligii Campionilor

 

Va prezentam atentiei dumneavostra clasamentul final din faza grupelor din Liga Campionilor si echipele calificate in optimi.

Rezultate din Liga Campionilor din 8 decembrie

 

Ieri seara s-a incheiat faza grupelor din Liga Campionilor.

CFR Cluj - AS Roma 1-1

 

CFR Cluj şi AS Roma au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'', în etapa a şasea, ultima a Ligii Campionilor, Grupa E.

UEFA i-a micsorat pedeapsa lui Mourinho

 

Urmare a recursului facut de catre Real Madrid, comitetul de disciplina al UEFA a hotarat sa micsoreze pedeapsa clubului madrilen si antrenorului sau, Jose Mourinho.

Adrian Mutu, nominalizat la "Bidonul de Aur"

 

Internationalul roman Adrian Mutu este unul dintre nominalizatii postului Radio2 Caterport pentru premiul Bidonul de Aur 2010, acordat "celei mai mari dezamagiri" din Serie A.

CFR Cluj - AS Roma, azi in Liga Campionilor

 

Azi, în Liga Campionilor, CFR Cluj încheie parcursul european cu un meci de gală, în care adversară va fi celebra grupare italiană AS Roma. Clujenii nu mai au nicio şansă de a continua în primăvară, nici în Champions League, nici în Europa League

Începe Mondialul Cluburilor

 

Campionatul Mondial al Cluburilor debutează astăzi cu un meci ciudat: Al Wahda Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) - Hekari United Port Moresby (Papua Noua Guinee)

Programul zilei de miercuri, 8 decembrie, in Liga Campionilor

 

Ultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor se incheie astăzi cu meciurile din ultimele patru grupe. Toate meciurile vor incepe la orele 21.45

Rezultatele de marţi din ultima etapă a Ligii Campionilor

 

Marţi s-au disputat partidele din ultima etapă a primelor patru grupe ale Ligii Campionilor.

Cauta

Recomandă-ne